Sjokoladebacon med gullstrø

Sverige har mange produkter som vi nordmenn elsker. Svenske kjøttboller er et eksempel, men også falurkorven er veldig populær. Stadig flere nordmenn er interesserte i å smake nye retter, og Sverige skuffer aldri. Gubbröra er en svensk delikatesse som består av en blanding ansjos, potet, majones, crème fraîche og egg servert på knekkebrød, eller et annet type brød. Selv de som sier de ikke liker ansjos elsker denne. I tillegg er vi nordmenn glade i god service og trivelige folk, og dette har Sverige mye av. Svensk service er høyt verdsatt i Skandinavia og derfor er det mange nordmenn som velger å feriere hos «söta bror».

Prøve nye ting

Vi nordmenn pleier å være veldig eventyrlystne når vi er i utlandet, og vi liker å smake nye ting. Mange nordmenn liker å snuse mens de er i Sverige. Utvalget og kvaliteten er noe for seg selv. På snusdirect kan du finne en snus som passer enhver smak. Dessuten er prisene ganske gode, noe vi nordmenn også setter pris på når vi tenker på svenske produkter. Snus er et bra alternativ til andre tobakkprodukter og er mindre skadelig for oss selv og andre rundt oss. I tillegg kommer det ingen dårlig lukt av snus, i motsetning til andre typer tobakk.

Gamla Stan er gull å besøke

Svensk kvalitet

Er det noe vi liker med nabolandet er at vi kan alltid forvente kvalitetsprodukter til svært rimelige priser. Å handle svenske produkter hjemmefra er på denne måten både tidsbesparende og tar vare på økonomien vår. Dessuten har Sverige stort sortiment av ulike produkter, som ofte ikke er tilgjengelige i Norge. Andre produkter vi liker fra nabolandet er svensk flesk, et godt og magert alternativ til bacon og som vi får kjøpt i store mengder. Dette kan brukes til speilegg eller spises sammen med pannekaker. Svensk kjøtt og spekemat er av ypperlig kvalitet, og en stor favoritt hos mange nordmenn.