Et flott vinskap har ikke bare en nyttefunksjon, men vil også være et spennende interiørelement i boligen. Det er mulig å velge fra et svært bredt utvalg vinkjøleskap, både integrerte modeller og frittstående vinskap. Det betyr at du garantert vil finne en modell som passer til interiøret ditt – uansett om du vil ha et med gulldetaljer, et skap med mye tre eller et stilrent minimalistisk skap.

Mange design å velge mellom

Selv om mange vinskap følger et felles formspråk, finnes det en mengde design å velge mellom. Noen egenskaper er faktisk styrt av helt konkrete praktiske faktorer, det gjelder både frittstående vinskap og integrerte løsninger. Du vil raskt legge merke til at praktisk talt alle skap er konstruert slik at flaskene oppbevares liggende, og det er ikke uten grunn. Når en flaske ligger ned, vil naturkorken hele tiden være i kontakt med vinen – noe som bidrar til at den ikke tørker ut.

Lagres med toppen ned…

Andre aspekter er selvfølgelig hovedsakelig estetiske, selv om for eksempel glassdører også har en funksjon når det gjelder å gi enkel oversikt uten å åpne skapet.

Matche vinskap, flasker og annet interiør

Å kjøpe vin basert på flaskenes design er sannsynligvis ingen god strategi. Det er viktig å huske på at det til syvende og sist er innholdet i flaskene som er viktig. Samtidig er det selvfølgelig mulig å prøve å ha god orden i skapet, slik at flasker og etiketter bygger opp under det samlede designuttrykket.

Du vil raskt oppdage at mange vinkjøleskap er designet slik at flaskene, i tillegg til å være plassert liggende, også plasseres med bunnen utover. Det gjør det for så vidt litt enklere å skape et harmonisk uttrykk med relativt like flasker. Samtidig finnes det også noen skap som bygger på at flaskene plasseres sidelengs, en svært spennende mulighet hvis du virkelig vil fronte etiketter og flasker – kanskje også med gulldetaljer?

.