Acne skjerf populæreSkjerf er «hot», og Acne skjerf er absolutt på topp innenfor denne trenden. Anvendeligheten og komforten er det som tiltaler mest. Et behagelig skjerf gir varme til kroppen, samtidig som det piffer opp de fleste antrekk.

Acne skjerf eller skjerf generelt

De siste årene har en ny trend bitt seg fast – skjerf. Nå brukes skjerf ikke bare til å holde seg varm, de er blitt en viktig del av alle typer antrekk. Det er ikke bare i butikker og magasiner man kan legge merke til dette. Ta en titt på de du møter i gata, mer tydelig signal på trenden får du ikke.

Acne skjerf har vært en stor hit inne for skjerfmoten. I flere år har dette skjerfet holdt stand og gitt nordmenn både trendy farger og mote samtidig. Dette skjerfet vil du ofte se på den mer yngre garde nordmenn. Likevel har en god del av de eldre generasjonene falt for disse skjerfene. Ikke så merkelig når man ser hvor delikate de er, og hvor enkelt det er å kombinere med dem med nesten hvilket som helst antrekk. Acne skjerf er for begge og er like kult både på menn og kvinner. Les om hvordan en mote oppstår.

[ux_custom_products cat=»anheng-kjeder-smykker-dame» products=»12″ columns=»4″ title=»»]

Disse står bak den populære skjerfmoten

Trendy merker er det mange av, men det hender også at blir merker kun et blaff innen moteindustrien. Acne skjerf har klart å plassere seg oppe på listen over mote som er tidløs. Tar du en titt på hvordan skjerfet ser ut og materialet vil du skjønne hvorfor. Her kan man nesten si at Acne Studios har skutt «gullfuglen».

Acne Studios er firmaet som er ansvarlig for Acne skjerf. Dette firmaet holder til i Stockholm, men har også kontorer i byer som Los Angeles, Tokyo og Paris. Produktene finner man i butikker verden over. Firmaet ble startet av Jonny Johansson, som har bragt sin interesse for blant annet arkitektur, fotografering og kunst inn i motens verden. Målet er å gi deg mote som er «ready to wear» i naturlige materialer. I tillegg til Acne skjerf finner man mange andre gode produkter fra Acne Studios for kvinner og menn.

[ux_custom_products cat=»klokker» products=»12″ columns=»4″ title=»»]

Moteverden og «harry eller ikke harry»

Det er ofte slik at designere og motekritikere har et annet syn på mote enn «mannen i gata». Det som er trendy gate- eller ungdomsmote blir ofte dømt nedenom og hjem av moteverdenen. Etter at Acne skjerf slo til for noen år siden har også diskusjonen gått om disse skjerfene er «harry» eller ikke.
Diskusjonen økte i omfang etter et moteshow hvor Acne Studios brukte syltynne modeller.

Heldigvis kan ikke motekritikere bestemme hva folk vil ha. De kan kun uttale seg om hva de mener om forskjellige trender. Populariteten til Acne skjerf har holdt seg, og det kommer stadig nye farger av dette skjerfet i 100% ren ull. Uheldigvis har enkelte latt seg påvirke av denne «harry – ikke harry» diskusjonen. Den gode nyheten er at de slutter ikke bruke skjerfet, de klipper bare av merkelappen. Dette bekymrer ikke Acne Studios i Norge, populariteten taler for seg selv – med eller uten merkelapp.

[ux_custom_products cat=»ringer-dame» products=»12″ columns=»4″ title=»»]

Hvorfor er Acne skjerf så populært

Det er ikke alltid så enkelt å finne ut hvorfor enkelte produkter blir populære og andre ikke. Når det gjelder Acne skjerf er det liten tvil om hvorfor de selger i «bøtter og spann». En av hovedårsakene er størrelsen og materialet. Skjerfene er store uten å bli for voldsomme. De er produsert i ren ull og varmer godt. Dette er to viktige faktorer som spiller inn i kalde vinter-Norge.

Acne skjerf er i tillegg meget anvendelige. De kan brukes av menn og kvinner til de fleste antrekk. Det er heller ikke å komme fra at produkter fra Acne Studios anses for å være meget trendy. Å skaffe seg enkelte trendy merkeklær koster ofte mer enn hva man er villige til å betale. Acne skjerf er nok også blitt populære på grunn av den gunstige prisen i forhold til mange andre «merke-skjerf». Til slutt må det selvfølgelig nevnes at fargene er viktig. Skjerfene kom til å begynne med i nøytrale farger, men finnes nå også i mange fargerike varianter.

Et skjerf flere muligheter

Acne skjerf har den store fordelen at de er meget anvendelige, som vi har nevnt mange ganger til nå. Det kan brukes sammen med tykke ytterjakker eller mer tynne vår – og høstjakker. Sammen med en tykk strikkegenser er de perfekte, og med en åpen skjorte får man et røft look på antrekket med Acne skjerf. Veger man en nøytral farge kan skjerfet passe sammen med de mest fargerike kåper eller jakker. Det er utallige muligheter for å matche klær og skjerf for aktiviteter utendørs.

På kjølige sommerkvelder passer skjerfet til og med til sommerkjolen eller t-skjorten. Litt kjølige på overarmer eller skuldrene? Et Acne skjerf kan brukes som et sjal eller legge endene løst over hver skulder som et mer sofistikert utseende. Bruk også mulighetene et skjerf gir på måten det knytes. Her er det mange varianter, og de varierer fra de røffe knutene til de mer elegante.

Acne skjerf kan knytes på forskjellige måter

Det finnes skjerf i alle varianter, tynne, tykke smale og brede. Skjerfmoten har også bragt med seg forskjellige måter å knyte skjerfet på. Det kan du også benytte når du vil variere med et Acne skjerf.

Hoseth-knuten ble gjort populær for en del år tilbake av kronprinsesse Mette-Marit. Brett skjerfet dobbelt og legg det rundt nakken. Tre endene gjennom løkken og du får en pen knyte fremme ved brystet. The Simple Sling er også en knute som er veldig populær for tiden. Da snurrer du Acne skjerf en gang rundt nakken, slik at en ende henger foran og en ende henger bak.

Skjerf skal helst se litt løst og ledig ut, spesielt hos gutta. Derfor er det mange som velger å knyte skjerfet ved å ta det rundt nakken en gang. Deretter en andre gang, men putter endene inn under skjerfet. Endene blir da hengende nedover fremme ved brystkassen. Denne skjerfknuten lar Acne skjerfet virkelig komme til sin rett.

Hva er egentlig trendy i dag

Dagens trendbilde er variert og mulighetene neste uendelige. De forskjellige klesstilene har holdt på sine særpreg. Samtidig ser man at stilene nå også mikses sammen etter ønske. Det er for eksempel fint mulig å mikse en hoody sammen med en dressjakke. Acne skjerf sklir fint inn i denne trenden med farger, mønstre og valgfrihet.

Noe med det mest trendy akkurat nå er faktisk å være kreativ. Bruke klær og tilbehør som kontraster eller en del av en helhet. Det er fritt frem for å mikse forskjellige materialer, på en helt annen måte enn kun for noen år tilbake. Silke sammen med et Acne skjerf gir et sofistikert utseende, men uten å bli for mye. Samtidig som man signaliserer individualitet. Bruk gjerne skjerf og sko i samme fargeskalaer. Det gir en ekstra piff til antrekket og gir en helhet.

Bestem moten selv

Vi har tidligere nevnt motsetningen mellom motekritikere og «hvermansen» i hva som er trendy. Om du velger å bruke Acne skjerf eller andre typer skjerf sammen med antrekkene er ditt valg. Miks og match som du vil og hvordan du føler for. Velg i farger og mønstre, mellom store og små vesker, typer materialer og videre. Bruk trender til å leke deg frem til din egen stil.

Å gi noen en gave som varmer er også en trend i tiden. Det kan være noe hjemmelaget eller kjøpt. Er du ikke av den typen som lager ting selv vil et Acne skjerf være en god løsning. Strikket, naturlig og varmt! Gi gjerne mannen i huset et puff i retningen av å bli litt mer trendy. Har du lyst kjøpe husets tenåringer noen trendy klær? Skjerf er trygt, og du slipper å bomme på størrelsen. Tenker man bare litt over ting ser man raskt hvor nyttig et Acne skjerf kan være både i bruk, og som en gave.